lørdag 7. april 2012

Små og store prosjekter

Min kjære har lenge snakket om at han ikke synes noe om gelenderet som går rundt den ene terassen vår. Den er "gammelmodig" sier han. Selv har jeg lenge ønsket meg en trapp fra terassen og rett ned til kjøkkenhagen og drivhuset. Det er litt tungvindt å måtte springe rundt halve hagen bare for å klippe litt gressløk til omeletten.

I dag gjorde vi endelig alvor av planene og startet dagen med en tur til Maxbo. Tilhengeren ble lastet med materialer og vel hjemme var det klart for riving. Ungene syntes det var kjekt å få bruke hammer og brekkjern, så dermed gikk det unna. Materielen fikk vi dessuten gitt bort til noen som trengte dem, så dermed gikk de ikke til spille. 
Frank og Emil hviler litt mens gelenderet ennå står.
Siden terassen rager ca 80 cm over bakken på det høyeste skal det bli to brede trapper, men byggingen har ikke startet ennå. Det er mulig vi må plante noen busker der det blir tomron, slik at det blir en liten visuell barriere. Får tenke på det når trappene står ferdige.

Magnar i sving med brekkjernet.
Mens mannfolka tok seg av snekkerarbeidet begynte jeg å klargjøre plantebedene. Kompostbingen ble åpnet og tømt for fin kompost. Fikk hele åtte trillebårlass! Nå har rosebuskene og blomsterbedene fått litt og en del er lagt over grønnsaksengene, som er klargjort for såing. Riktignok er det for kaldt om natten ennå. Men det som er gjort klart er klart ;-)
Herlig egenprodusert kompost.


1 kommentar:

  1. Så artige med hageprosjekt. Gleder meg til å se fortsettelsen!

    Ha en fin påskeaften!

    SvarSlett