torsdag 5. april 2012

God påske


Tenkte det var på tide å gjøre det litt koselig på terassen utenfor stuen i dag. Når sola skinner er det deilig og lunt å sitte der med en kopp kaffe. Men ikke før hadde jeg vasket møblene, hentet frem sitteputene og lagt på duk og blomster før det begynte å dryppe fra himmelen. Typisk! Etter alle dagene med sol, skyet det over akkurat nå.

Jeg får trøste meg med at det spirer usannsynlig mye rundt i hagen. Det meste av krokusene er på hell, men anemonene og påskeliljene er på vei. Påskeliljene i krukka er riktignok fra blomsterhandleren, men se hvordan det spirer og spretter.Begge klematisene har overlevd vinteren og det samme har alle rosenbuskene. Også den som var litt tufs i fjor. Det kommer også påskeliljer opp av bakken, men siden de ser ut til å bruke litt tid har jeg jukset litt. Jeg kjøpte noen påskeliljer i blomsterbua på Sem og kanskje setter jeg dem inn i drivhuset for at de skal springe ut litt fortere.

God påske til alle!


3 kommentarer:

 1. Ja e det ikke typisk, vi grilla ute igår i snestorm, hehe, man gjør det koselig ute allikevell, idag har sola skint, men det e masse sne og kaldt her, akkurat nu e det - 2 og kl, e 19.00 , men vi klager ikke, våren kommer vell hit og en gang ;=)

  Så mye fint som spirer hos dæ, klematisen min står også med friske knopper, tross været og løkene spretter opp under snøen :O)

  Ha en fin påske videre, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. Det var en kjempe fin påskebukett!

  Ønsker deg en fin påske!

  SvarSlett
 3. Takk, takk. Ja våren kommer nok til alle etterhvert. Det er litt rart for meg å ikke ha snø og gå på ski i påska, men jeg klager ikke :-)

  SvarSlett