søndag 22. april 2012

Mens vi venter på sommeren . . .

Denne helga har det ikke blitt noe haging på meg. Mye av det jeg sådde i forrige uke har spirt, men det er for tidlig å prikle, så da går jeg bare i drivhuset og venter på at ting skal skje. Men jeg hygger meg også med alt som skjer i naturen rundt meg. Hvitveisen som blomstrer og dekker skogbunnen i hvitt er et fantastisk syn. Jeg gleder meg over blomsterprakten hver dag på vei til og fra jobb. Jeg må forresten innrømme at jeg har vært en tur bortom med spaden og hentet noen røtter til egne bed. Men det er selvsagt mest spektakulært der det dekker store områder, ikke sant?
Denne helga har vi forresten feiret min mors 75-års dag, så det hadde ikke blitt gjort noe i hagen uansett. Mamma var kommet fra Tromsø og vi hadde en enkel og privat sammenkomst med mine søstre og våre respektive ektefeller, og selvsagt jubilanten (under).


 Til tross for at det var meldt regn og kulde hele helga fikk vi ganske fint vær på lørdag. Vi spaserte derfor en tur inn til sentrum av Moss hvor vi spiste lunsj på en koselig restaurant. At sommeren nærmer seg ser man på trafikken utenfor hagesentrene og på hvordan man begynner å dekorere med blomster i ulike sammenhenger. Her har en gammel sykkel fått følge av blomster på bagasjebrettet.

3 kommentarer:

 1. Sånne tepper av hvitveis har vi bak huset.. Nydelig :-)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder av hvitveisen, glær æ til den vokser opp her i nord, det e nok ennu litt tidlig :O)

  Ha ei fin ny uke, hilsen Lisbeth ;=)

  SvarSlett
 3. Fantastisk vei du har til jobb! Elsker slike tepper med markblomster. Tusen takk for hyggelig og nyttig velkomsthilsen inne hos meg :) Ha en god uke! Mye-jobb-uke her også, men så er det langhelg, jippi :)

  SvarSlett