onsdag 4. mai 2011

Den skumle nattefrosten

Jeg må inrømme jeg ble litt nervøs da gradestokken krøp sørover i går kveld. Jeg har jo tatt sjansen på å plante ut kålpanter og et par sommerblomster. Minimumstemperaturen ved huset antydet at det var -0,9 grader i natt, mens temperaturmåleren i drivhuset sa -3,1 grader (Men jeg er litt usikker på om jeg hadde nullstilt utetemperaturen i går kveld). Heldigvis ser det ut til at alle plantene har klart seg fint.

7 kommentarer:

 1. Hei Rita! Ja den nattefrosten ,neida jeg har plantene i drivhuset ennå ,men drivhuset er jo nytt og plantene har ikke vært der når det har vært så kaldt jeg har ikke varme der.
  Jeg må vel vente noen uker til før jeg setter ut tomat og agurkplantene,jeg har vært ute og pottet om del planter nå så det er ganske trangt der ja.
  Ha en fin dag og lykke til med kålplantene Marit.

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for besøk og hyggelig kommentar:-)Jeg ser du er fra Tønberg..det er jeg også, selv om jeg nå bor i Skien:-) Du har en koselig blogg! Og hagen din ser flott og velstelt ut:-)
  Jeg følger deg videre, jeg!Blir hyggelig:-)

  Ha en fin dag!

  Heleneklem:-)

  SvarSlett
 3. Hei Rita :) Takk for besøk på bloggen min. Hyggelig at du la igjen kommentar, så fant jeg bloggen din også.

  Så mange spennende grønnsaker du dyrker. Godt det gikk bra med kålplantene dine i frostnatten, de ser fine ut.
  Jeg har også sådd kål i år, men plantene mine er fortsatt bittesmå. Håper de snart får fart på veksten.

  Koselig blogg, jeg følger gjerne med deg videre :)

  SvarSlett
 4. Hei Rita, takk for koselig kommentar på bloggen min, det e ikke så mye arbeid med en liten hagedam som æ har, vannet må skiftes av og til, men et tips...ikke lag en dam under en busk, for da detter det mye løv og dritt oppi dammen, æ saga ned mitt træ etter et par år, og da blei det mindre renhold :O) Lisbeth.

  SvarSlett
 5. Bra at plantene dine klarte seg. Faren for nattefrost er nok ikke over enda. Her melder de litt høyere temperatur mot helgen.

  SvarSlett
 6. Ja,også her i Horten ble det kaldt i går.
  Måtte til med litt fiberduk,så det gikk bra.
  Nå ser det ut til at vi får varme til helgen...herlig:)

  SvarSlett
 7. Hei alle sammen og tusen takk for at dere titter innom bloggen min og for alle hyggelige kommentarer. Jeg har pådratt meg litt vondt i ryggen (ble for ivrig med en del bæring av tunge krukker), så jeg må ta det litt med ro i dagene som kommer. Vi høres :-)

  SvarSlett