onsdag 6. april 2011

Begynnelsen

Det begynte med at vi flyttet sørover for snart 2 år siden. Det betyr at vi har bodd her en sommer og skal begynne på nummer to. Tomta vår er på 1200 m2. Dermed har vi ca 1000 m2 til disposisjon etter at arealet for hus og garasje er trukket fra. Av dette er en god del areal disponert til en steinbelagt oppkjørsel med parkering for et stort antall biler (som vi ikke har), to terasser og en platting som ble bygd forrige sommer.


Da vi overtok var eiendommen beplantet med tujahekk på tre sider, hvorav deler av hekken var bortimot 3 m høy. Ved innkjørselen fantes en annen hekk av ukjent type, som ruvet over garasjen like ved. I tillegg har vi to gamle epletrær (alder ukjent), som lå skjult under to høye trær på nabotomten. 

Den ene terassen ligger på en forhøyning av fyllmasse og er omkranset av en annen hekk av ukjent type, ca 2 m høy. Fra denne hekken og ned til plenen er det en skråning beplantet med buskmure. Utover dette har vi ikke funnet særlig mange planter, med unntak av en pistrete syrin i ett hjørne av hagen og en hurdalsrosebusk i et annet hjørne. De er så nær tomtegrensen at deler av disse stikker inn til nabotomten. Resten av tomten består av en dårlig plen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar