søndag 24. januar 2016

Vinterhage

Lyset var aldeles fantastisk i dag. Etter to uker med mellom minus 15-20 grader har temperaturen endelig steget til det behagelige (for vintertemperaturer altså). Da vi våknet i dag kunne vi ikke se annet enn en hvit vegg av frostrøyk. Litt etter litt begynte sola å trenge gjennom disen og stemningen ble litt magisk. Det var så vakkert at jeg måtte ut og knipse noen bilder.



Hage dekket med snø er ganske fint. Eneste minuset er at temperaturen ikke frister til å være lenge ute.


Utsikten mot Tønsberg.


Busker dekket med snø er dekorative på en litt annen måte enn på sommeren.




Vi har måket av drivhusene en gang allerede, og hvis det fortsetter å snø må vi kanskje ut og måke en gang til. Hagen skal vedlikeholdes på vinteren og. 


6 kommentarer:

 1. Hei
  vi har også et flott vintervær på Lillehammer i dag. Lyset er fantastisk flott. Kjempe fine vinterbilder fra hagen din. Ønsker deg en fortsatt fin søndag.

  Klem Vivi

  SvarSlett
 2. Så flott vinterhage du har! Her har snøen blåst og regnet bort, og det er bare grått i grått:)I skrivende stund har vi bygevær og hele 7 pluss! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Flotte vinterbilder fra hagen din! Ja, en må huske på å måke drivhustaket når det kommer mye snø. Godt at kulda er i ferd med å slippe taket!

  SvarSlett
 4. Så fine vinterbilder du har tatt! Busker, trær og drivhus er fine med snø på, men sommerhager er nå finest da;) Men nå går det fort mot lysere tider!:)
  Her er det heldigvis bare -6 om dagen, etter en lang periode med -15 til -20.
  Ha en god kveld:)

  SvarSlett
 5. Så flotte vinterbilder. Her var det elleve pluss i dag, så all snøen er borte.
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder. Heldigvis er det vel blitt litt vårlig nå. Jeg fryder meg over regnet som gjør at våren synes nærmere

  SvarSlett